Πρώτο πιάτοΤαρτάρ από ελληνικές γαρίδεςφράουλες/ βασιλικός/ καυτερές πιπεριές Κρήτης
Δεύτερο ΠιάτοΜπακαλιάρος σκορδαλιάελαιόλαδο άνισου/αυγά πέστροφας/ δαχτυλίδια κρεμμυδιού
Τρίτο ΠιάτοΜαύρος χοίρος ΟλύμπουΤραγανή κοιλιά και ψαρονέφρι sous vide
παστινάκι/ φρέσκος αρακάς/πράσινο μήλο/ φινόκιο
ή
Σούπια με τσιγαρίδιαΆγρια χόρτα/πουρατζίνο/ντομάτα
Τέταρτο πιάτοΠαρφέ γιαουρτιού με μάντολες Κεφαλονιάς
70 €/ άτομο