Toula's Seaside
Τούλα Βεργέτη Κατσαρού
27 Φεβρουαρίου / Πέμπτη
20:00
Κέρκυρα
T0 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Σε μια πανέμορφη τοποθεσία πλάι στην παραλία Αγνί στα βορειοανατολικά της Κέρκυρας, το εστιατόριο της κυρίας Τούλας Κατσαρού-Βεργέτη αποτελεί γαστρονομικό προορισμό στο Ιόνιο, και έχει απολαύσει ουκ ολίγα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας. Με υλικά καλλιεργημένα στον βιολογικό-οργανικό κήπο και συνταγές βγαλμένες απ’ την παράδοση, ιδωμένη με τη δημιουργική ματιά της αυτοδίδακτης head chef, τα πιάτα συνδυάζουν με μαεστρία την ελληνική και κερκυραϊκή παράδοση, χωρίς να λείπουν μερικές διεθνείς πινελιές.
Το Μενού
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
Ταρτάκι χειροποίητο από φύλλο ρυζιού
μους κερκυραϊκών τυριών με κομματάκια Σαλάδο, Νούμπουλο, Συκομαΐδα και χειροποίητη γλυκοκαυτερή σάλτσα ντομάτας. Συνοδεύεται από ένα ποτηράκι τσιτσιμπίρας.
Φρέσκο ζυμωμένο ψωμί στον ξυλόφουρνο
με βιολογικό πρωτόλαδο και ελιές Κερκύρας

ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Μιλφέιγ γαρίδας
σε τραγανή σφολιάτα, γαρίδες, μανιτάρια, και κρέμα γάλακτος
Κροκέτα μπιάνκου
με μαύριο Αϊολί
Τριλογία από χειροποίητες παραδοσιακές πίτες
χορτοτυρόπιτα, κολοκυθόπιτα, μπακαλιαρόπιτα
Γαρίδες της Τούλας
με ρύζι σωτέ, κουκουνάρι, σκόρδο και πιπεριά τσίλι

ΣΑΛΑΤΑ (για δύο άτομα)
Ανάμεικτα πράσινα λαχανικά
με μηλολωτό, κουμ-κουάτ, πικάντικη γραβιέρα, κερκυραϊκή καπνιστή πανσέτα και νιφάδες από bitter σοκολάτα.

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ
Μουσακάς Καραβίδας
κιμάς από καραβίδα, μελιτζάνα, κολοκύθι, πατάτα και μπισκ καραβίδας
Ή
Σοφρίτο κερκυραϊκό
μπρεζέ μοσχαρίσιο μάγουλο, με πουρέ πατάτας, σε βελούδινη σάλτσα από σκόρδο και ξύδι

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
Το Γλύκισμα Τσί Καλής και Της Νόνας
Φογάτσα ( Κερκυραϊκό Τσουρέκι ) με κρέμα μάντολας, καραμελωμένα αμύγδαλα, χειροποίητη μαρμελάδα κουμ-κουάτ & χειροποίητο σορμπέ παγωτό κουμ-κουάτ.


60 €/ άτομο
Κάνε την κράτησή σου τώρα, για όποιο event επιθυμείς.
*Οι θέσεις ανά event είναι περιορισμένες.

Τηλεφωνικές κρατήσεις: 2108948882
Επικοινώνησε μαζί μας

Ark: 2108948882
athinorama@athinorama.gr
Ark: Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, Αττική
Αθηνόραμα: Λ. Κηφισίας 40, Μαρούσι, Αττική
Made on
Tilda