Το ατμοσφαιρικό rooftop εστιατόριο του ξενοδοχείου "Elysium Resort & Spa" είναι σημείο αναφοράς στο Νησί των Ιπποτών για το πρωτοποριακό γαστρονομικό του προφίλ και την πανοραμική θαλασσινή θέα. Στις μαγειρικές επάλξεις, ο executive chef Γιώργος Τρουμούχης, που, σε συνεργασία με τον πολύ ικανό head chef του "Noble" Σπύρο Κουγιό, προσεγγίζει με δημιουργική ματιά την τοπική γαστρονομική παράδοση σε βραβευμένα με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας εκφραστικά πιάτα με έμπνευση από το εποχικό τεφτέρι της Ροδίτισσας γιαγιάς.
Το Μενού
Το μενού θα αναρτηθεί σύντομα
Κάνε την κράτησή σου τώρα, για όποιο event επιθυμείς. *Οι θέσεις ανά event είναι περιορισμένες.