Σε μια πανέμορφη τοποθεσία πλάι στην παραλία Αγνί στα βορειοανατολικά της Κέρκυρας, το εστιατόριο της κυρίας Τούλας Κατσαρού-Βεργέτη αποτελεί γαστρονομικό προορισμό στο Ιόνιο, απολαμβάνοντας ακόμη ένα Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για φέτος. Με υλικά καλλιεργημένα στον βιολογικό-οργανικό κήπο και συνταγές βγαλμένες απ’ την παράδοση, ιδωμένη με τη δημιουργική ματιά της αυτοδίδακτης head chef, τα πιάτα συνδυάζουν με μαεστρία την ελληνική και κερκυραϊκή παράδοση, χωρίς να λείπουν μερικές διεθνείς πινελιές.
Το Μενού
Το μενού θα αναρτηθεί σύντομα
Κάνε την κράτησή σου τώρα, για όποιο event επιθυμείς. *Οι θέσεις ανά event είναι περιορισμένες.