Σταμναγκάθι με αχινόΦύλλα από σταμναγκάθι, σάλτσα φρέσκιας ντομάτας (χωρίς θερμική επεξεργασία), φρέσκος χυμός λεμονιού, ελαιόλαδα ψυχρής έκθλιψης, αυγά αχινού και θάλασσα ΚακαβιάΚακαβιά, από ψάρια και φιλέτο ψαριού, με λαχανικά (πατάτα, καρότο, σέλερι, κρεμμύδι κόκκινο ξερό, πράσο, λεμόνι, λάδι αρωματικό και ένα μπισκότο (twill) από σέλινοΜπαρμπούνι ΣαβόρεΜπαρμπούνι φιλεταρισμένο, με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, σταφίδες, μαύρες, γλυκόξυδο Πάρου, αρισμαρί (δενδρολίβανο)και ψητό σκόρδο. Συνοδεύονται από μια σάλτσα (μπισκ), από τα κόκκαλα του μπαρμπουνιούΨάρι φιλέτο Χουνκιάρ ΜπεγιεντίΦιλέτο ψαριού, ψητό, κρέμα πατάτας, ψητή καπνιστή μελιτζάνα, καπνιστή πάπρικα, κονκασέ από ντοματίνια, λαδολέμονο αχινού, αρωματικό ελαιόλαδο, σχοινόπρασο , ξύσμα από λεμόνι και μοσχολέμονοΕκμέκ ΚανταϊφιΠαγωτό καϊμάκι, πραλίνα φουντουκιού, σιρόπι τζίντζερ φιστίκι Αιγίνης
60 €/ άτομο