Πρώτο πιάτο
Μέρλιν
Νεραντζοσαλάτα (πορτοκάλι, κουμκουάτ, γκρέιπφρουτ, κλημεντίνες, περγαμόντο) μαριναρισμένο κρεμμύδι, ταραμάς μυρωδικών, ελιές, καρύδια, σταφίδες, καπνιστό σκουμπρί, κοκκινοπίπερο, λιανολιά νέας εσοδείας
Δεύτερο πιάτο
Με Τόνο
Μοσχαράκι, κοιλιά τόνου, ελαφρά καπνιστά, καρύκευμα κάπαρης, ωριμασμένα σε υπέρηχο
Τρίτο πιάτο
Τηγανίτες της γιορτής
Τηγανίτα πατάτας γεμιστή με σοφρίτο
Τέταρτο πιάτο
Μπενίτσες
Σπαγγέτι, χταπόδι παστιτσάδο, σούγο μαγειρευτό
Πέμπτο πιάτο
Μαντούκι
Ψάρι ημέρας(σαλάχι/δράκαινα/γαλέος/σκορπίνα/σαρδέλες), κρεμμυδόψωμο, σούγο
Έκτο πιάτο
Από το λιβάδι
Λεμονάτη αγοψημένη προβατίνα, τσιλίχουρδα, σέσκουλα, καμένο λεμόνι, μυρωδικά
Επιδόρπιο
Φογάτσα
Κερκυραϊκή φογάτσα, κρέμα από κατσικίσιο γάλα αρωματισμένη με αρμπαρόριζα και περγαμόντο
Κόστος ανά άτομο
60€