Ηλιοβασίλεμα
Κώστας Μπουγιούρης
20 Φεβρουαρίου / Πέμπτη
20:00
Σύρος
T0 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Συνώνυμο εδώ και δεκαετίες της ποιοτικής γαστρονομίας στη Σύρο, το "Ηλιοβασίλεμα" δεν είναι ένα τυχαίο εστιατόριο. Ο chef-patron Κώστας Μπουγιούρης, με βαθιά γνώση σε διάφορες κουζίνες και προϋπηρεσία στο εξωτερικό, εξελίσσει διαρκώς τη γαστρονομική του πρόταση. Στον κομψό, χαλαρό χώρο με τη μεγάλη ξύλινη πέργκολα, λίγα μέτρα από την παραλία του Γαλησσά, ισορροπεί την παράδοση με σύγχρονη ματιά, ψάχνοντας συστηματικά την τοπική πρώτη ύλη και αναδεικνύοντας τη φρεσκάδα της στο έπακρο, με καλή διαχείριση, λιτούς, ευρηματικούς συνδυασμούς και στιλάτη παρουσίαση.
Το Μενού
Σταμναγκάθι με αχινό
Φύλλα από σταμναγκάθι, σάλτσα φρέσκιας ντομάτας (χωρίς θερμική επεξεργασία), φρέσκος χυμός λεμονιού, ελαιόλαδα ψυχρής έκθλιψης, αυγά αχινού και θάλασσα

Κακαβιά
Κακαβιά, από ψάρια και φιλέτο ψαριού, με λαχανικά (πατάτα, καρότο, σέλερι, κρεμμύδι κόκκινο ξερό, πράσο, λεμόνι, λάδι αρωματικό και ένα μπισκότο (twill) από σέλινο

Μπαρμπούνι Σαβόρε
Μπαρμπούνι φιλεταρισμένο, με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, σταφίδες, μαύρες, γλυκόξυδο Πάρου, αρισμαρί (δενδρολίβανο)και ψητό σκόρδο. Συνοδεύονται από μια σάλτσα (μπισκ), από τα κόκκαλα του μπαρμπουνιού

Ψάρι φιλέτο Χουνκιάρ Μπεγιεντί
Φιλέτο ψαριού, ψητό, κρέμα πατάτας, ψητή καπνιστή μελιτζάνα, καπνιστή πάπρικα, κονκασέ από ντοματίνια, λαδολέμονο αχινού, αρωματικό ελαιόλαδο, σχοινόπρασο , ξύσμα από λεμόνι και μοσχολέμονο

Εκμέκ Κανταϊφι

Παγωτό καϊμάκι, πραλίνα φουντουκιού, σιρόπι τζίντζερ φιστίκι Αιγίνης



60 €/ άτομο

Κάνε την κράτησή σου τώρα, για όποιο event επιθυμείς.
*Οι θέσεις ανά event είναι περιορισμένες.

Τηλεφωνικές κρατήσεις: 2108948882
Επικοινώνησε μαζί μας

Ark: 2108948882
athinorama@athinorama.gr
Ark: Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, Αττική
Αθηνόραμα: Λ. Κηφισίας 40, Μαρούσι, Αττική
Made on
Tilda